Download Lagu AFTERSHINE - Tekan Semene.mp3

Uploaded on: 30 Jan 2020
AFTERSHINE - Tekan Semene

Download Lagu Gratis AFTERSHINE - Tekan Semene di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu AFTERSHINE - Tekan Semene.Mp3

Artist : AFTERSHINE
Duration : 05 Min 45 Sec
Views : 835.3K
Size : 7.2 MB
Category : dangdut

Lirik Lagu AFTERSHINE - Tekan Semene

Kowe sing tau nglarani
Ninggal tatu ning njero ati
Wes semene gedhene perjuanganku
Kowe ra ngerteni

Tibo tangi tak lakoni
Nggo nyupayakne kebahagiannmu
Opo wae sing tak duwe
Tak wenehke

Aku sing berjuang,
Aku sing kelaran
Aku sing tenanan,
Tego mbok nggo dolanan

Tekan semene,
Cerito ku ro kowe
Kudu tak ikhlaske,
Pancen iki takdir e

Wes cukup wae, rasah diteruske
Ati wes ra kuat, bingung arep sambat
Pancen kudu lungo, Aku wes kesel
Mbok sio sio

Tibo tangi tak lakoni
Nggo nyupayakne kebahagiannmu
Opo wae sing tak duwe
Tak wenehke

Aku sing berjuang,
Aku sing kelaran
Aku sing tenanan,
Tego mbok nggo dolanan

Tekan semene,
Cerito ku ro kowe
Kudu tak ikhlaske,
Pancen iki takdir e

Wes cukup wae, rasah diteruske
Ati wes ra kuat, bingung arep sambat
Pancen kudu lungo, Aku wes kesel
Mbok sio sio

Wes cukup wae, rasah diteruske
Ati wes ra kuat, bingung arep sambat
Pancen kudu lungo, Aku wes kesel
Mbok sio sio

Aa…
Mbok siak-siakno …

Saktenane, aku bakal bali ning kene
Tempat ning ngendi,
aku iso ndelok kowe ngguyu
Dinggo terakhir kaline


TAGS:
#aftershine
aftershine
tekan semene
tekan semene aftershine
aftershine tekan semene
aftershine tekan
aftershine semene
jogja musik project
jomblo bebas
aftershine official
tekan
semene
soG9XHhbGvbtrax7s9mQOUfgRXRbz7xposfLcLFS