Download Lagu Syahiba Saufa - Gaun Ireng.mp3

Uploaded on: 30 Jan 2020
Syahiba Saufa - Gaun Ireng

Download Lagu Gratis Syahiba Saufa - Gaun Ireng di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Syahiba Saufa - Gaun Ireng.Mp3

Artist : Syahiba Saufa
Duration : 04 Min 56 Sec
Views : 2K
Size : 6.31 MB
Category : dangdut

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Gaun Ireng

Waktu iku aku percoyo omongmu
Tekon janjimu tresnomu marang aku
Teko ning omahku, tembung ning wong tuwoku
Tekatmupun ke kateng rabi aku

Sing tak percoyo mung harapan palsu
Terhianati aku, kecewa hatiku
Dirimu tak tunggu sing teko undanganmu
Koyo ngene rasane ancur atiku

Tendo biru sing ngadeg ning ngarep omahmu
Gaun ireng iki dadi saksi tugel atiku
Janur kuning melengkung mapake kaku
Ora kroso banjir iluh ning pipiku
Mendung peteng, ning atiku


TAGS:
syahiba
syahibasaufa
syahiba gaun ireng
gaun ireng
lagu indonesia
lagu indonesia 2020
lagu jawa
lagu jawa terbaru
lagu jawa 2020
lagu dangdut
lagu baru 2020
lagu dangdut 2020
dangdut koplo
dangdut koplo 2020
dangdut koplo terbaru
lagu dangdut koplo
lagu dangdut koplo 2020
lagu lagu dangdut
lagu gaun ireng
gaun ireng syahiba saufa
KHvNzdq9zcF0XYYV0DipTZ90QmarLK0DmrVDyjls