Download Lagu Happy Asmara - Welas Hang Ring Kene Remix.mp3

Uploaded on: 06 Feb 2020
Happy Asmara - Welas Hang Ring Kene Remix

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Welas Hang Ring Kene Remix di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Happy Asmara - Welas Hang Ring Kene Remix.Mp3

Artist : Happy Asmara
Duration : 05 Min 05 Sec
Views : 185.1K
Size : 7.25 MB
Category : dangdut

Lirik Lagu Happy Asmara - Welas Hang Ring Kene Remix

Bengen mulo ono roso welas nong njero ati
Tapi saiki wis nono cerito wis ilang
Wis kadung riko ajurno angen sun kebendung
Luntur welas isun iki mergo riko

Myakne wis myakne isun hang nyingkreh
Ojo takon takon yoro welas hang ring kene
Tatu iki sun pendem ring ati
Nak sun tinggal baen yoro welas hang ring kene

Bengen mulo ono roso welas nong njero ati
Tapi saiki wis nono cerito wis ilang
Wis kadung riko ajurno angen sun kebendung
Luntur welas isun iki mergo riko

Myakne wis myakne isun hang nyingkreh
Ojo takon takon yoro welas hang ring kene
Tatu iki sun pendem ring ati
Nak sun tinggal baen yoro welas hang ring kene

Bengen mulo ono roso welas nong njero ati
Tapi saiki wis nono cerito wis ilang
Wis kadung riko ajurno angen sun kebendung
Luntur welas isun iki mergo riko

Myakne wis myakne isun hang nyingkreh
Ojo takon takon yoro welas hang ring kene
Tatu iki sun pendem ring ati
Nak sun tinggal baen yoro welas hang ring kene


TAGS:
welas hang reng kene happy asmara
welas hang ring kene syaiba
happy asmara sambel trasi
happy asmara dalan liyane
nella kharisma
pamer bojo
nella kharisma official
lagista
music yess
dsa record
nella lover
sugeng dalu
sampektuwek
ambyar
sobat ambyar
didi kempot
rCzNKHJs7cg5vznbmAQ13ZUykWCAoVs2ouYwQBU7